FELVÉTELI a 2020/2021-es tanévre

Kedves Leendő Növendékeink!

A jelenlegi helyzet bennünket is komoly kihívások elé állít. A felvételi meghallgatásokat rendszerint május elején szoktuk lebonyolítani, azonban ez sajnos az idén nem működhet.

Most a következő módon indítjuk el a felvételit:
– Kérjük azokat, akik jelentkezni szeretnének iskolánkba a következő tanévre, a bejegyzés alján található, letölthető jelentkezési lapot töltsék ki és küldjék vissza (akár Word-ben, akár kinyomtatva és visszaszkennelve) a következő email-címre: pecelizeneiskola@gmail.com
Határidő: 2020. június 1.
(Word-ben kitöltve természetesen nem tudják aláírni, de most anélkül is vissza tudják küldeni, majd személyes találkozás alkalmával rákerül az aláírás)

– A bal felső sarokba, a tanszak megnevezéséhez
zenei jelentkezés esetén:
a jelenleg 1-2. osztályos tanulók azt írják: Nagy előképző;
a nagyobb növendékek pedig azt a hangszert, amelyre jelentkezni szeretnének!
képzőművészetre való jelentkezés esetén a képzőművészetet kell felírni.

Választható szakok: nagyelőképző (szolfézs előkészítő a hangszertanuláshoz), furulya, fuvola, klarinét, trombita, tenorkürt, gitár, zongora, hegedű, gordonka (cselló), magánének (utóbbi 13 éven felülieknek), képzőművészet

– A június 1-ig visszaérkezett jelentkezési lapok beküldőit email-ben fogjuk értesíteni a továbbiakról. A felvételi meghallgatást szeretnénk június 19-én és 22-én, a beiratkozás napjain megejteni. Valószínűleg június elején már tudni fogjuk, hogy ez működhet-e. Ha akkor még mindig olyan a helyzet, hogy a személyes találkozás nem lehetséges, akkor mindenképpen értesítjük jelentkezőinket.

Most még minden bizonytalan, jelenleg ennyi információval tudunk szolgálni. Amennyiben kérdésük merül fel, keressék irodánkat a fentebb jelzett email-címen, illetve a 06-30/774-1650 -es telefonszámon.

Jelentkezési lap 2020-21